© 2023

Wie zijn wij

Het creatief brein achter Arwt ben ik: Ronald. Ik heb een grote passie voor airbrush, tekenen en schilderen. Inmiddels ben ik, naast mijn vaste baan, dan ook bijna dagelijks bezig met het maken van schilderijen en muurschilderingen. In 2008 heb ik kennis mogen maken met het vak van airbrushen en ik was meteen verkocht. Inmiddels heb ik al heel wat jaartjes ervaring en heb ik al veel kindjes en grote mensen blij mogen maken met een schilderij of muurschildering en ik hoop dat nog jaren te mogen blijven doen!

Het administratieve brein is mijn vrouw: Yvonne. Zij is fulltime bezig met (onze) kinderen en haar werk op een sportschool, maar is ook ontzettend handig in administratieve taken. Vanaf oktober 2014 heeft zij daarom zo ongeveer alles binnen Arwt opgepakt, behalve de schilderingen: daar is ze dan weer niet zo goed in ;). Stuur je dus een mailtje of berichtje dan geeft zij antwoord. Ze zorgt ervoor dat mijn agenda volstroomt en dat dit ook klopt (ook erg fijn :)) en dat alle papieren ook voor iedereen juist zijn.

Het is voor ons vooral heel belangrijk dat iedereen dagelijks met een lach naar een mooie schildering kan kijken. Als jullie blij zijn, zijn wij ook blij!
Arwt is niet alleen ons bedrijf, maar ook zeker onze passie. En dat willen we graag met jullie delen!

Groetjes Ronald en Yvonne van de Wetering | Arwt

t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t t